top of page

Har du sett noe du ønsker, eller lurer på noe angående størrelser, stoff ol. Gi meg en lyd. Har du ideer til meg så er jeg supertakknemlig for det også.Ta kontakt så svarer  jeg så raskt jeg kan:)

TA KONTAKT

ADRESSE

Leto Elin Gaulen

Gaulen 19

5955 Lindås

 

TEL

0047-92653355 

EMAIL

elin.gaulen@leto.no

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
Sending, frakt og levering

 

Når jeg har fått bestillingen din og har varen ferdig så sender jeg den snarest.Er det et plagg jeg må sy opp kan det ta et par uker. Er det en spesiell grunn til at det skal ta lenger tid så kontakter jeg deg .Du betaler frakt for produktene. Skal det være noe med levering som at den er åpen eller noe er ødelagt så send meg en mail så skal vi fikse opp i det:)

 

Retur

 

Viss du har bestemt deg for å sende kjolen tilbake, må den pakkes som den kom til deg. I plastposen den kom i ,og godt pakket i gråpapir.

Merket adressen: Leto Elin Gaulen, Gaulen 19, 5955 Lindås

Merket "Retur"100% Fornøyd eller pengene tilbake
 

Leto ønsker at du skal være 100% fornøyd. En Letokjole skal ikke være en kjole som henger i skapet og ikke blir brukt fordi den ikke passer deg.Den skal være et plagg du er stolt av å bære. Enten til hverdag eller til fest. Er det noe du ikke er fornøyd med så sender du den tilbake så fikser vi det.Eller at den ikke sto til forventningene dine, da får du pengene tilbake Skriv en melding om hvorfor den leveres tilbake. 

 


 

Your details were sent successfully!

bottom of page